Devenind integrat în programul creatiei

Întrebare: Oare termenul „inteligență superioară”, „Creator”, exista?

Răspuns: Desigur. Chiar dacă este vorba de astronomi și fizicieni, vor confirma că există o inteligență superioară, un program mai mare.

Astronomii spun că acest univers este un gând, dar noi nu îl percepem. Noi nu-l înțelegem, dar el se manifestă. Tot ceea ce există în jurul nostru este realizat de Gândul Creației. Dumnezeu, Creatorul. Aceasta este natura.

Întrebare: Mulți au văzut filmul, The Matrix, în care există, de asemenea, un program, iar totul este construit în acesta.

Răspuns: Parțial, acesta este adevărul. Ipotezele umanității sunt corecte, dar înțelepciunea Cabala vorbește despre cum se realizăm toate acestea.

Rolul nostru este acela de a intra în acest program, de a percepe locul nostru în el, și de a gestiona destinul nostru. Acest lucru se datorează faptului că există loc pentru toată lumea acolo, loc care este proiectat special pentru fiecare.

Prin destinul meu, conduc lumea, îmbunătățind-o chiar prin intrarea mea în programul naturii, si nu pot distruge lumea aceasta pentru că, prin integrarea mea în cadrul sistemului superior, îl pot îmbunătății doar pentru mai bine.

Întrebare: Nu v-ați aștepta să fie periculos dacă oamenii dăunători s-ar conecta și ar conduce lumea?

Răspuns: Exact aceasta este ideea. Ei nu vor putea să se conecteze! Exista reguli generale și limite, clare și precise. Atunci când vă conectați pentru intrarea în sistemul de management, deveniți o parte integrantă a acestuia, ceea ce înseamnă că persoana inceteaza sa mai fie un nelegiuit. Nu există nici o posibilitate de a deteriora nimic aici. Toată lumea ar trebui să vină!

Din Lectia Cabala 9/20/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed