Dezvăluie-ți sufletul acum, în această viață

Întrebare: Din câte înțeleg, partea pozitivă a naturii pe care trebuie să o atragem este să începem a respecta natura. Când oamenii merg la țară, lasă multe gunoaie în urmă și puțini se gândesc la faptul că trebuie să curețe după ei.

Care este utilizarea energiei pozitive? Cum putem spune că de acum înainte voi prelua responsabilitatea, voi fi o persoană conștientă care înțelege forțele naturii și trăiește pe o frecvență mai înaltă?

Răspuns: Vă mulțumesc pentru întrebare, dar vorbim despre un nivel complet diferit de influențare a naturii. La urma urmei, natura noastră umană este egoismul absolut. Chiar și toate acțiunile noastre aparent pozitive, bune, amabile, iubirea pentru copii, pentru lume și așa mai departe, provin doar din egoism. Lumea noastră este controlată de o singură forță. A doua forță este ascunsă și trebuie să o dezvăluim. Prin urmare, oamenii nu înțeleg ce ar trebui să facă.

Nu este suficient pentru noi să ne tratăm frumos, acest lucru nu va schimba nimic. Au fost multe astfel de încercări în istorie.Trebuie să învățăm cum să atragem forța pozitivă a naturii, plusul care ar începe să acționeze alături de minus și vom exista între acești doi poli.

Atunci, cu siguranță, vom afla ce sunt o lume perfectă, eternă și existența eternă. Vom înțelege că o persoană există nu numai în forma pământească (corpul fizic), ci este ceva veșnic într-o persoană, numit suflet și trebuie revelat în timp ce trăiește în această lume acum, astăzi, aici.

Trebuie să dezvăluim stările noastre viitoare, adică lumea veșnică perfectă care există în jurul nostru, dar nu vedem pentru că nu percepem decât prin calitățile noastre egoiste. Acest lucru este tot ce trebuie să învățăm și să explicăm treptat oamenilor.

Iar ei trebuie să înțeleagă că o persoană care trăiește în această lume trebuie să se ridice la următorul, nou nivel și să înceapă a simți lumea adevărată.

Este posibil. Am studenți care au atins acest lucru. Iar sistemul pe care îl studiem și îl implementăm se numește înțelepciunea Cabalei. Vă permite să faceți acest lucru.

Întrebare: Vorbiți despre iubirea universală pe care o putem numi iubire absolută?

Răspuns: Nu, nu poți numi aceasta iubire absolută, deoarece nu pot iubi răul. Vreau doar ca oamenii să se trateze reciproc cu această bunătate care este inerentă naturii.

Apoi, prin sistemul corect al binelui și răului, vom putea distinge, ca alb-negru, adevărata imagine a lumii. Voalul care atârnă peste noi va dispărea și vom vedea cu viziunea noastră interioară și exterioară că nici nu existăm pe o planetă mică și nici într-un volum închis al cosmosului, ci în dimensiuni superioare complet diferite. Acest lucru trebuie să îl dezvăluim acum, astăzi, în această viață.

Pentru ce altceva existăm? Pentru a ne împlini cu mici plăceri și a muri în pace?

Întrebare: Spuneți că nu ar trebui să iubim răul. Cu toate acestea, există o mulțime de oameni agresivi în lume și de la ei vine mult rău. Ce creează această agresiune? Cum poate fi vindecată?

Mi se pare că adevărata iubire absolută ajută să lumineze partea întunecată a sufletului unei persoane. Există un remediu pentru această agresiune și rău?

Răspuns: Răbdare și exemplu.

Răbdare împotriva răului unei persoane și un exemplu bun pe care ar putea să îl înțeleagă. Nimic altceva.

Din „Întâlnirile cu Cabala: Victoria Bonya” de la KabTV, 29/03/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: