Dezvoltarea spirituală din relațiile noastre

Întrebare: Ai spus odată că dacă un bărbat și o femeie sunt reciproc conectați, reprezintă un mijloc puternic pentru revelarea Creatorului, iar o persoană care are acest domeniu de activitate este foarte norocos și nu are nevoie să aloce mult timp ci doar câteva minute pe zi.

Dar ce anume mai exact trebuie făcut în această perioadă? Care este cea mai bună metodă pentru a studia înțelepciunea Cabală cu soțul sau soția?

Răspuns: Nu contează. Important este efortul pe care un cuplu îl face să se simtă că un întreg spiritual în față diferitelor interferențe care vin tot timpul de sus și care de dragul avansării lor spirituale trebuie să le atingă în acordul superior.

Întrebare: Cum ar trebui să se comporte o persoană, armonios și corect în situații de conflict cu cei dragi? Pe de o parte, ego-ul găsește în mod constant diferite trucuri pentru a face oamenii să cedeze și este înfricoșător să realizezi cât de neajutorați suntem. Pe de altă parte prețuiesc și apreciez relațiile mele.

Răspuns: Încearcă să înțelegi că toate conexiunile dintre noi duc spre Creator. Acest lucru va regla fin perspectiva din toate relatiile tale.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed