Dezvoltarea umană intrauterină și dezvoltarea sufletului

Întrebare: În ce fel sunt conectate cele nouă luni de dezvoltare umană intrauterină cu dezvoltarea sufletului?

Răspuns: Foarte clar. Dacă iei „Studiul celor zece Sfirot” există o a zecea parte numită „embrion” (ibur) și o a 11 -a parte numită „alăptare” (ienica). Nu se vorbește despre ființa umană, ci despre suflet a cărui origine este în Sistemul Spiritual numit „Mama și Tata” (ima ve aba).  Iar ceea ce apare în lumea noastră este o copie a nașterii spirituale.

Este foarte interesant să citești despre asta, fiindcă acolo este descris foarte clar, cu detalii mult mai puternice decât ceea ce știm din viața noastră. Știința Cabala vorbește despre lucruri pe care noi nu suntem capabili să le descoperim în lumea noastră.

Știm cum este conceput un om, cum se naște, cum se dezvoltă fătul, dar nu înțelegem procesele interioare. Nu înțelegem esența, adică sursa la „de ce este așa aranjat și nu altfel”. Ceea ce se află într-o femeie este un sistem foarte interesant, similar Creatorului.

Remarcă: E interesant că acum 3500 de ani au scris cabaliștii despre asta.

Comentariul meu: Au scris despre asta prin obținerea Sistemului Superior. Prin urmare, au explicat cum se dezvoltă fătul, pentru cât timp: șapte, nouă sau douăsprezece luni.

Cabaliștii au scris cum se naște, cum și sub ce condiții, cum ar trebui să se dezvolte o persoană după naștere. Că perioada de alăptare este posibilă până la doi ani, cum trebuie să se comporte o femeie după ce a născut pentru a se recupera mai repede, etc. Aceste cărți conțin o cantitate enormă de informații. Această știință merită studiată!

Din Lecția de Cabala în limba rusă din 30/12/18

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: