Dialogați cu voi înșivă

Întrebare: Nu este un secret faptul că 95-99% din timp îl petrecem în dialog intern cu noi înșine. Oamenii de știință susțin că, pe de o parte, acest lucru este rău, deoarece o persoană cheltuie o cantitate uriașă de energie pentru acest lucru. Pe de altă parte, fără o astfel de reflecție, este imposibil să se absoarbă experiența pe care o persoană o câștigă de-a lungul vieții sale.

Cum se poate opri acest dialog intern?

Răspuns: Nu este nevoie să-l opriți. Dimpotrivă, acest dialog intern este cel care promovează creșterea unui om într-o ființă umană. Singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să verificăm de unde obținem combustibil suplimentar, din ce surse, cărți, televiziune etc.

Sunt în favoarea unei persoane care verifică întotdeauna ce îl afectează, ce surse de informații științifice, senzoriale, tehnice sau de altă natură îl pot forma în cele din urmă și îl pot afecta în mod corect.

Și cel mai important lucru este mediul înconjurător: prieteni, colegi și cunoscuți. Trebuie să verificăm bine cu cine comunicăm, astfel încât să se poată dezvolta sub influența corectă, care îi arată calea spre o bună legătură cu ceilalți. Orice ar fi, asta câștigă.

Din „Kabbalah Express” de la KabTV, 27.09.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed