Diferențe de vârstă și sex

Întrebare: În primele părți ale cursurilor de educație integrală, bărbații și femeile studiază împreună. Unele cercetări sugerează că într-o echipă de producție în care există femei, multe decizii sunt luate mult mai bine și mai repede. Și când suntem angajați în dezvoltarea spirituală, trebuie să existe o diviziune la un moment dat. De ce?

Răspuns: Trebuie să existe o diviziune de gen, deoarece în Cabala lucrăm cu proprietăți interne foarte profunde ale unei persoane, iar grupurile mixte reprezintă o mare piedică. În etapa inițială, bărbații și femeile pot lucra împreună timp de câteva luni, nu mai mult de șase luni, iar apoi trebuie repede să fie separați.

Întrebare: Trebuie împărțiți în funcție de vârstă?

Răspuns: Vârsta nu contează cu adevărat. Cred că este chiar mai bine să-i amestecăm astfel încât, la fel ca în viața noastră de zi cu zi, bătrânii să-i ajute pe tineri, iar tinerii să-i ajute pe bătrâni. Nu există nicio contradicție în acest sens.

Natura nu ne-a împărțit brusc după vârstă. Dimpotrivă, generațiile se ajută și se susțin reciproc. Însă pregătirea impreuna a bărbaților și a femeilor poate fi foarte dăunătoare prin faptul că va abate oamenii de la intențiile de dăruire și dragoste la nivelul hormonilor.

Din emisiunea KabTV „Abilități de comunicare” din 21.08.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: