Două părţi în acelaşi grup

Întrebare: Unde este graniţa dintre mine, anularea mea, opinia mea şi investiţia mea personală într-un grup, care adaugă la puterea acestuia?

Răspuns: Pot adăuga într-un grup doar ceea ce are el nevoie şi nu opinia mea personală. Nu am dreptul să adaug opinia mea într-un grup. Arăt că, lucrul cel mai important în viaţă pentru mine, este creşterea spirituală, în care percepţia Creatorului devine obiectivul cel mai important pentru mine. Asta este ceea ce trebuie să introduc şi să contribui la grup. Opinia mea personală nu este în acest domeniu. Mă anulez şi accept opiniile cabaliştilor.

Poate că eşti confuz cu munca de diseminare sau cu alte stări? Poate te gândeşti la un schimb de idei privind modul în care construim grupul, modul în care diseminăm? Foarte adesea, termenul “grup” este înţeles sub două forme absolut diferite. Prima este că acesta este o formă spirituală, unde noi toţi suntem conectaţi în inimă, în dorinţă şi în înclinaţia de a descoperi Creatorul şi a doua formă este atunci când muncim în diseminare, în unitate, nu în noi înşine, nu pentru Creator, ci în scopul de a efectua o sarcină fizică. Nu este necesar să le amestecăm.

Realizarea unei sarcini în plan fizic, nu are nici o legătură cu conexiunea la o muncă spirituală. Este necesar să diferenţiem cele două părţi ale unui grup şi în niciun caz nu trebuie să le amestecăm. Apoi, totul va fi bine.

Există oameni care se implică minunat în diseminare. Putem vorbi de forţa capacităţilor naturale. Există oameni care pot munci mai mult cu mâinile lor. Există tehnicieni, contabili, etc. Fabrica noastră de diseminare se compune din ei. Oricum, este necesar să conectăm fabrica cu grupul spiritual în care ne adunăm, unim inimile noastre şi le întoarcem spre Creator, deoarece oamenii care au succes într-un grup ar putea să nu reuşească deloc în alte grupuri. Ei nu au această capacitate. Există prieteni care învaţă cu pasiune, se unesc, sunt gata să aprindă şi să trezească pe ceilalţi, dar nu au competenţe particulare pentru muncă, chiar şi în materie de prelucrare. Prin urmare, este necesar să le diferenţiem.

Încercaţi să gândiţi cum să împărţiţi grupul în partea sa spirituală şi partea fizică. Partea spirituală este doar pentru unitatea interioară. Cine se implică mai mult? Cine este mai preocupat de acest lucru? Cine dă mai mult entuziasm prietenilor, pentru care partea spirituală a acestui grup este cea mai importantă.

Cui aparţine partea fizică? Este posibil să fie tot felul de experţi, tehnicieni, oameni pragmatici care muncesc fără conexiune reciprocă între ei.

Din discuţie privind grupul şi diseminarea, 20.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed