Echilibrul va vindeca totul

Întrebare: Medicina modernă, de astăzi, nu se bazează pe acordul cu natura. Medicina alternativă, cum ar fi cea chinezească sau homeopatia, se bazează pe observarea naturii, pentru a crea un echilibru între om și natură. Dar metodele alternative tratează doar anumite boli.

Răspuns: Echilibrul va vindeca totul. Noi trebuie fie să dăm un impuls corpului, fie să-i dăm senzația unui dezechilibru, pentru ca acesta să se corecteze singur. De fapt, corpul nostru se află sub influența mediilor poluate și a otrăvurilor, astfel încât el nici nu mai detectează vreun dezechilibru în interiorul său sau între el și natură.

Dacă ai lua o persoană, obișnuită cu un mediu ecologic normal și ai aduce-o la condițiile noastre, aceasta ar înnebuni din cauza zgomotului, a mirosurilor și a efectelor dăunătoare ale mediului. Mai mult, dacă-i veți da și mâncare, atunci ar trebui dus la spitalul de urgență. Cu toate acestea, noi existăm în mod normal; acest dezechilibru din noi este compensat constant.

De aceea, toate metodele de tratament naturale sunt foarte greu de aplicat, abia dacă mai funcționează. Pentru a funcționa, este necesar să ne aflăm în mediul potrivit.

Din emisiunea de la KAB TV “Medicina viitorului” 4/7/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: