Energia care ne hrănește

Întrebare: Omul face parte dintr-un sistem complex. În mod natural, noi avem nevoie de energie internă și putere pentru a menține relații sistemice. Care este sursa de energie care ne hrănește?

Răspuns: Aceasta este împlinirea egoistă la toate nivelurile: mineral, vegetal, animal și uman.

Dacă vrem să ajungem la nivelul următor, atunci trebuie să folosim această energie pentru a ne hrăni corpurile doar în măsura necesară existenței lor și ne umplem „eu-ul” cu calitatea de dăruire și iubire pentru ceilalți. Apoi, vom începe să primim un nou tip de împlinire, umplându-ne cu dăruire. Acesta va fi un sentiment complet diferit de conștientizare a existenței.

Întrebare: Deci, de fapt, omul poate primi simultan două tipuri de energie?

Răspuns: Da. Obțin un animal de umplutură pentru corpul meu și absolut conștient, deoarece starea mea îmi dictează acest lucru. Cea mai înaltă împlinire este locul în care lucrez într-un mod complet diferit, în calitatea de dăruire și iubire pentru ceilalți.

Întrebare: De ce omului îi lipsește uneori energia?

Răspuns: El nu vede sursa acesteia și nu știe cum să o primească și cum să o folosească corect. Prin urmare, stările de neputință, lipsă de scop, detașare și nihilism sunt stări bune care îl conduc la o reevaluare corectă a valorilor proprii atât în ​​el însuși, cât și în lume, și apoi conduc omul la etapa următoare.

Comentariu: Din punctul de vedere al abordării sistemelor, lipsa noastră de energie nu este foarte bună pentru sistem, deoarece omul începe să se dezechilibreze în interiorul său.

Răspunsul meu: Acest lucru îl împinge înainte în căutarea sa. În această căutare, el se găsește în noi stări. Dacă nu ar avea acea nevoie, nu s-ar fi dezvoltat niciodată. După cum se spune, „Dragostea și foamea stăpânesc lumea”.

Întrebare: Cum se poate ca cineva să fie fericit și împlinit în orice situație dată?

Răspuns: Acest lucru depinde de scop. Dacă aceasta apare și simți unele calități, senzații și acțiuni neplăcute, acest lucru nu contează. Principalul lucru este că, în cele din urmă, vei obține ceva mai mult. Totul depinde de valoarea a ceea ce urmărești.

Din emisiunea de pe KabTV „Cabala Express”, din 07.12.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed