Este posibil dialogul cu Lumile Superioare?

Întrebare: Spui că nu este nimic altceva în afară de om. Realitatea se afla în om şi totul se petrece în el. Nu vede nimic în această lume cu excepţia lui. Tot ceea ce se întâmplă în jurul meu sunt eu, imagini în interiorul meu.

În ce formă există dialogul dintre lumile exterioare, inclusiv lumile superioare şi umanitate?

Răspuns: Umanitatea este o masă egoistă care îşi doreşte în fiecare moment să primească împlinire egoistă.

Prin metoda a două influenţe opuse, dai şi iei, Lumina Superioară dezvoltă gradual umanitatea în diferite senzaţii şi direcţii, pentru a-i oferi cea mai mare posibilitate de a percepe Creatorul. Pentru moment, umanitatea este într-o asemenea situație.

Întrebare: Acesta se numeşte dialogul cu Creatorul?

Răspuns: Nu este vorba de niciun dialog aici. Atunci când lucrezi cu o dorinţă, tu în mod automat îi cunoşti rezultatul.

Forţa superioară nu are secrete. Este cunoscut în avans: dacă acţionez în modul ăsta, voi primi asta ca rezultat; dacă acţionez în alt mod, eu voi primi un rezultat diferit. Prin urmare, umanitatea a trebuit să fie realizată pe parcursul a milioane de ani de dezvoltare, aşa încât, într-un final, să realizeze: “De ce suntem stimulaţi?” – ca să fim conduşi spre o anumită reacţie.

Întrebare: Trecutul unei persoane sau a umanităţii, în ce măsură influenţează dialogul dintre noi şi lumile superioare?

Răspuns: Totul se suprapune. Aşadar, nu trebuie să cunoaştem trecutul: nici paleontologia, nici istoria, etc. Noi trebuie să ştim, în fiecare moment, cum putem să definim Creatorul prin grup.

Din lecţia de Cabala în limba rusă, 2/11/2018

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed