Eu vreau să fiu ca superiorul!

Întrebare: Cum se conectează GE al inferiorului cu AHP al superiorului?

Răspuns: Este atunci când ei sunt la acelaşi nivel, unul în altul. AHP al superiorului coboară la GE al inferiorului şi-l străbate. Atunci când inferiorul doreşte să se conecteze la superior, el trebuie să includă AHP al superiorului în GE al său.

Odată AHP al superiorului este în GE al inferiorului şi altădată, GE al inferiorului este în AHP al superiorului, totul depinde de cine controlează starea şi cine o determină. Dacă sunt superiorul, cobor la GE al inferiorului şi deci, vreau să intru acolo, să ştiu ce i se întâmplă şi să-i simt lipsurile. Deci, cobor în acesta şi sunt în interioritatea lui.

Dacă inferiorul vrea să adere la mine cu partea sa superioară, cu GE al său, acesta intră în AHP-ul meu. Totul depinde de tipul de muncă între partea de sus şi de jos la care ne referim.

Aderă mereu unul la celălalt prin echivalenţă de formă, dar această echivalenţă poate proveni de la superior în raport cu inferiorul sau de la inferior în raport cu superiorul. Partea superioară se diminuează, vrea să simtă exact ce vrea inferiorul şi intră astfel, în partea inferioară. Inferiorul spune: “Superiorul este atât de mare! Vreau să fiu ca el şi mă anulez în totalitate doar pentru a fi în el! Sunt pregătit să mă cufund în superior pentru ca el să mă înghită!” Asta înseamnă că GE al inferiorului intră în AHP al superiorului.

Dacă inferiorul se conectează la superior în acest mod, superiorul urcă şi îl ia pe inferior cu el. Deoarece ei devin un tot şi Lumina Superioară care funcţionează la acest nivel acţionează pe amândoi.

Din partea a treia a Lecţiei zilnice de Cabala, 18.02.2014, Talmud Eser Sefirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: