Există o femeie în spatele fiecărui bărbat de succes

290În spatele fiecărui bărbat de succes, există o femeie (Proverb).

Întrebare: Există o rădăcină spirituală pentru acest fenomen, că un bărbat se simte mai încrezător dacă îl ajută o femeie?

Răspuns: Cred că este un element necesar al vieții. Mai mult, spun asta pe baza propriei experiențe și a ceea ce am simțit în viața mea, în profesie și în sprijinul pe care mi-l oferă soția mea. Dacă nu era ea, cu greu aș fi putut îndura prea mult tot ceea ce am îndurat. Am avut traume, pierderi și dificultăți extraordinare fizice, mentale și spirituale.

O soție în acest sens, este genul de sprijin fără de care ar fi foarte greu pentru un bărbat. Ea o înlocuiește pe mama lui. Cert este că un bărbat nu naște și nu intră în acea fază diferită, aşa cum o femeie care din fată devine femeie, mamă. Un bărbat nu are această tranziție. Prin urmare, el are constant nevoie de sprijin feminin, așa cum un copil are nevoie de sprijinul mamei sale. Înțelegem aceste interacțiuni.

Când un om este angajat într-o muncă atât de serioasă, cum ar fi politica, știința în general, o muncă îndrăzneață care necesită o revenire uriașă a energiei interne, materiei fizice și mentale, atunci are nevoie de sprijin psihologic chiar mai mult decât fiziologic.

Și, bineînțeles, soțul care o ajută fără să se amestece în nimic, dar dă un sentiment de sprijin, acest lucru este necesar în interior pentru bărbat. Aceasta are o rădăcină spirituală înaltă.

La rădăcina noastră suntem o singură ființă în care masculinul și femininul se împletesc. Și tocmai din această rădăcină comună trebuie să trag putere. Dar o pot simți mai bine dacă simt lângă mine o femeie devotată care mă ajută, mă sprijină, mă ascultă și îmi acordă atenție. Este foarte important. Și, prin urmare, este o lege pentru un cabalist, el nu poate fi singur.

Mai mult, nu am văzut ca aceasta să fie o condiție indispensabilă în nicio altă practică. În Cabala, un burlac nu poate avansa spiritual. Această rădăcină spirituală este atât de adâncă încât un cabalist trebuie să fie căsătorit.

Nu înseamnă doar să ai o casă și să fii îngrijit, ci să ai o femeie care împlinește îndatoriri interne, mentale și funcționale, numită „o soție”. Aceasta este definiția, categoria, imaginea. Acesta este un lucru foarte dificil. Pot vedea asta la studenții mei, cât de mult îi influențează.

Din KabTV “Prim-plan—Vulturul cu două capete” 1/1/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: