Experiența costisitoare a Kazahstanului

627.2Întrebare: S-a estimat că recenta întrerupere a internetului a costat economia Kazahstanului 189 de milioane de dolari. Pierderea conexiunii are un impact masiv asupra umanității și aceasta este doar o singură țară.

Ce ar fi dacă s-ar întâmpla la scară globală, o pierdere bruscă a internetului? Putem cuantifica suma care ar reflecta costul conexiunilor întrerupte între noi, între țări, între oameni?

Răspuns: Cred că ar fi un câștig net de câteva miliarde de dolari, nu o pierdere.

Cred că umanitatea nu a avut de pierdut din asta, ci doar a avansat. Și-au dat seama ce înseamnă să piardă legătura dintre ei. Și-au dat seama ce înseamnă atunci când nu există nicio conexiune între oameni, când sistemele de susținere a vieții nu funcționează și așa mai departe. Acest lucru este de neprețuit.

Întrebare: Vrei să spui că realizarea faptului că nu putem supraviețui fără conexiune compensează toate pierderile monetare? Asta este?

Răspuns: Bineînțeles.

Întrebare: Așadar, ne vom da seama că legătura dintre noi este pur și simplu indispensabilă, că este vitală și că nu vom putea supraviețui fără ea doar dacă vom continua să fim supuși unor astfel de întreruperi ale rețelei?

Răspuns: Doar dacă nu învățăm. Este foarte posibil să ne vină mintea la cap și să nu mai fim nevoiți să trecem prin astfel de întreruperi.

Întrebare: Deci crezi că a venit de sus, că acest tip de experiență vine de la Creator?

Răspuns: Totul vine de sus.

Întrebare: A fost această experiență dată umanității pentru ca noi să simțim că nu există nicio conexiune între noi?

Răspuns: Da, bineînțeles.

Întrebare: Ce se va întâmpla după ce o vom simți?

Răspuns: Vom începe să ne raportăm la asta într-un mod complet diferit. Vom începe să înțelegem importanța conexiunii dintre noi, importanța de a asigura tuturor necesitățile, modul în care ar trebui să ne construim societatea și așa mai departe.

Practic, o societate trebuie să fie creată în așa fel încât, orice s-ar întâmpla, fiecare individ sau familie să primească propriul pachet de lucruri esențiale.

O conexiune bună și reciprocă între noi va rezolva toate problemele.

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” de la KabTV 1/10/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed