Experimentele Cabaliştilor

Întrebare: În ştiinţele naturale, experimentele sunt făcute pentru a înţelege natura. Cabaliştii fac şi ei experimente asupra naturii superioare ?
Răspuns: Cabaliştii nu au nimic în afară de aceste experimente. Dar ele au loc în fiecare secundă, pentru că un Cabalist este în comunicare constantă cu eforturile prietenilor din aşa numita ghildă a Cabaliştilor.

Când cineva interacţionează cu aceşti oameni care au aceleaşi păreri, au posibilitatea ca împreună, în anumite combinaţii, să-şi varieze dorinţele şi puterea. Ca rezultat, apare un număr infinit de anumite combinaţii reciproce şi astfel ei influenţează Lumina Superioară.

Toate acestea au loc în timpul studiului din surse primare Cabaliste, când sunt în contact cu Lumina Superioară care îi influenţează, mai mult, în timp ce ei înşişi influenţează Lumina Superioară. Biunivoc, toată lumea este influenţată prin asta.

Astfel, există un flux uriaş de informaţii. Dar nu este dificil, pentru că ajung la Cabalişti, nu în cantitate, ci în senzaţii, în sentimente. Cabalistul înoată în asta ca în muzică ; totul este în armonie absolută ; prinde chiar esenţa armoniei şi, de aceea, nu oboseşte. Din contra, doar se dezvoltă din asta, umplându-se cu pacea supremă.

Din emisiunea de Cabala în limba rusă din 29.02.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: