Făcând un legământ cu Creatorul

228Întrebare: Ce înseamnă să faci un legământ cu Creatorul? Despre ce legământ vorbim?

Răspuns: Legământ înseamnă că avem deja condiții reciproce care spun, în aspirația mea, ce mă angajez să fac de dragul Creatorului și îi cer Creatorului să mă ajute să îmi pot realiza calitățile, aspirațiile mele, pentru dăruire și iubire, pentru adeziunea cu El.

Întrebare: Putem spune că o persoană face unele acțiuni pentru conexiunea în grup? La început, desigur, acest lucru se întâmplă fără simţiri și apoi, atunci când o persoană primește calitatea de dăruire, ea începe deja să simtă spiritualitatea, ceea ce este numit “vom auzi”, și intră într-o stare de echivalență de formă cu Creatorul. Este deja aceasta numită legământ, la un nivel minim?

Răspuns: Da. Dar mai întâi, el efectuează pur și simplu acțiuni cu ochii închiși, fără nicio obligație, și ajunge într-o stare în care acțiunile de dragul Creatorului devin sensul existenței sale.

Întrebare: Contează, dacă se simte bine sau nu în asta?

Răspuns: Nu contează ce simte, ce își asumă sau ce va avea în viitor. Adică nu există timp, spațiu, nimic! Doar influența bună maximă de la el către Creator prin oameni – nu direct către Creator, ci prin oameni. Aceasta este ceea ce vrea să pună în aplicare.

KabTV “Stări Spirituale” 09.04.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: