Faceți față obstacolelor împreună!

962.2Întrebare: Cum putem ajunge la bucurie dacă există un obstacol intern și extern în grupul de zece? Poți înțelege asta cu mintea ta, dar nu poți încă să treci peste el și să simți bucuria obstacolului în inima ta. Cum ne putem raporta la asta în munca noastră?

Răspuns: Înțeleg că nu ne putem bucura de obstacole pe de o parte. Dar asta tocmai pentru că ne lipsește sprijinul grupului.

De îndată ce începem să simțim sprijinul grupului, această stare se transformă dintr-un obstacol în ceva ca o competiție: cum să mă ridic și să ȋl depășesc. Și acest obstacol devine plăcere pentru mine, așa cum este cu sportivii.

Totul depinde de sprijinul grupului. Dacă sunt singur cu un obstacol, atunci asta nu este bine! Voi petrece mult timp pentru asta, obstacolul se va întoarce și nu voi ști ce să fac cu el. Mă va roade.

Trebuie să facem față obstacolelor împreună! Trebuie să mă cufund imediat în grup, să mă conectez cu prietenii mei și să privesc obstacolul din punctul de conexiune cu ei. Și poate că obstacolul nu va exista deloc, pentru că împreună cu grupul l-am depășit deja.

Din Convenţia Internaţională “Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/6/22,, „Abordarea Creatorului prin intermediul rețelei de conexiuni dintre noi” Lecția 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed