Falsa egalitate

Întrebare: Afecteaza egalitatea moderna a sexelor relaţiile dintre bărbaţi şi femei?

Răspuns: „Egalitatea” pe care o stabilim în conformitate cu raţionamentul nostru egoist nu este cu adevărat egalitate, ci o denaturare a legilor naturii. În natură, înclinaţiile masculine şi feminine nu sunt identice, ci dimpotrivă, ele sunt diferite opuse, şi la distanţă una de alta, prin toate calitatile posibile interioare si exterioare de personalitate, activitate de viaţă, fiziologie şi orice altceva. Prin trasarea unui semn egal între ele, noi zdrobim natura şi cream o fisură imensa de care nu va beneficia nimeni în cele din urmă.

Nu trebuie să explic ce inseamna a merge împotriva legilor naturii. În loc sa învăţam din natură şi sa dam fiecarui gen o formă corespunzătoare cu acesta, noi încercăm să facem tot ce ne vine în minte la un nivel asa de înalt care ne va aduce mult mai multe necazuri. În final, nimeni nu va fi fericit cu această „egalitate”.

Prin natura, trebuie să fiu un barbat cu calităţi specifice şi să efectuez o funcţie specifică. Am un adapost pe care trebuie să-l iau. Acesta este locul meu de conciliere, corecţie, împlinire şi perfecţiune. Prin urmare, nu sa fac pe plac egoismului care mă conduce şi să acţionez cum vrea el, la comenzile fortelor egoiste. Nu există nici o îndoială că toate acestea dăunează grav lucrurilor.

Să sperăm că vom merge cumva de la corupţie la corectare. Cu toate acestea, există multe necazuri care ne aşteaptă pe această cale.

Din partea a 4-a a Lecţiei zilnice de Cabala 3/7/11, in Femeile

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: