Fără Kli spiritual, nu există împlinire

Întrebare: Cum este posibil să menţinem întreaga echipă în ascensiune, în diferite condiţii?

Răspuns: Exact ca în grup. Veţi vedea că trebuie să ne menţinem reciproc. De sus, noi primim tot mai multă Lumină şi, dacă devenim ca ea, atunci ne atrage spre ea. Şi, în aceaşi măsură, în caracteristicilor noastre noi suntem diferiţi, ne simţim departe de ea. Prin urmare, totul depinde de munca noastră, altfel nu vom primi nici un ajutor de sus.

În oameni există o atitudine că totul trece, că totul se va aranja de la sine, boala va trece şi totul va fi bine. Nimic nu va trece şi nu va fi bine. Pe drumul spiritual, este imposibil să se obţină o realizare personală fără un Kli, vas, fără a se crea dorinţa corectă. Nu va exista nimic de dat. Prin urmare, fie vă pregătiţi pentru descoperirea Luminii Superioare şi ea se va dezvălui doar între noi, fie veţi pleca pur şi simplu.

Trebuie să strângeţi din dinţi, să plecaţi capul şi să munciţi la conexiune şi unitate. Şi, cu cât este mai rău, cu cât există mai multe probleme, cu atât este mai bine. Strângeţi dinţii mai puternic şi mergeţi să vă conectaţi cu prietenul, în ciuda a tot, arătaţi-i cât de mult doriţi să vă conectaţi şi să vă uniţi cu el, chiar dacă el nu are decât dispreţ în ceea ce vă priveşte.

Din discuţie privind grupul şi diseminarea, 24.11.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: