Femeia fantastică, partea 4

Întrebare: De obicei, filmele regizate de femei nu sunt atât de populare ca filmele regizate de bărbați. Totuși, Wonder Woman (Femeia fantastică) atât regizat de o femeie, cât și cu o femeie în rol principal, a primit o recunoaștere mare.

Reflectă asta un spirit specific timpurilor noastre, adică să se aștepte ca o femeie să fie erou și salvator?

Răspuns: De-a lungul istoriei există multe femei care au jucat roluri de conducătoare. Primul exemplu, Adam și Eva, din cauza cărora a început să se desfășoare toată istoria omenirii. Apoi, Sarah, soția lui Avraam și toate profetele din Tora, cum ar fi: Rahela, Lea, Yael, Miriam, Deborah, Hulda și chiar fata Faraonului, Batia. Vedem că femeile din Tora nu joacă un rol mai puțin important decât bărbații.

Întrebare: Ce calități trebuie să aibă o astfel de „super femeie”?

Răspuns: Super femeie este aceea care-și conduce copiii și bărbatul către corectarea lumii, către o bună conectare. De aceea, i s-a spus lui Avraam:„Ascultă la ce-ți spune Sarah!”.

O astfel de femeie are puterea dăruirii și iubirii pentru cei din jur. Este o femeie care înțelege că aceasta este singura cale pentru ca lumea să poată exista. Ea are o abilitate chiar mai mare de a se depăși decât o are un bărbat, fiindcă ea are puterea de a da naștere.

Un bărbat rămâne, de obicei, un copil care vrea doar să se joace. O femeie are o mult mai serioasă abordare a vieții prin natura ei, fiindcă este conectată cu principiile Naturii, cu sistemul producerii vieții. De aceea, o femeie care vine să studieze Cabala afișează o atitudine și o dorință foarte serioase pentru corectare.

O super femeie este una care posedă forța interioară de a depăși natura interioară a omului, care este direcționată spre folosirea celorlalți pentru binele propriu și începe să-i trateze pe ceilalți ca pe proprii copii, ca pe membrii familiei ei. Este gata, în loc să primească egoist, să dea și să ajute cu tot, așa cum face în familie.

Eroismul constă în pășirea în afara granițelor familiei ei, pentru care simte natural iubire și să se raporteze la întreaga lume ca și cum ar fi cu toții copiii ei.

Întrebare: Să zicem că o femeie începe să se raporteze astfel la lume, cum poate ea să-i influențeze pe ceilalți și să-i facă să avanseze spre corectare?

Răspuns: Femeia are o mare influență în lume. Imediat ce începe să se comporte ca o astfel de eroină, posibilitățile ei devin nesfârșite. Ea îi poate întoarce pe toți cei din jurul ei spre iubire și dăruire.

Din KabTv „O nouă viață” 8/06/2017

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: