Femeile vor reuşi!

Întrebare: Femeile au adesea dificultăţi în a acţiona împreună cu alte persoane.  Cum putem să ne forţăm în a susţine prietenele noastre, a avea grijă de grupul de femei şi a participa la evenimentele generale destinate femeilor, atunci când numai gândul de a se conecta unele cu altele este de nesuportat ?

Răspuns: Aceasta se întâmplă doar la început, mai ales pentru femei, deoarece acestea nu sunt obişnuite a se conecta cu alţii. Fiecare femeie este singură cu ea însăşi, ea nu are nevoie de a se conecta cu alte persoane, în măsura în care ea are o legătură cu un bărbat. Dar ascensiunea spirituală necesită o conexiune între femei şi efectul lor comun asupra bărbaţilor. De aceea, obiectivul final este ca ele să înceapă să se unească, prin urmare, ele vor începe să simtă că este posibil să se ridice deasupra prejudecăţilor instinctive şi să fie împreună. Ele pot să o facă. Aceasta se întâmplă deja, o simt.

Organizaţia femeilor noastre este, probabil, singura din lume care poate arăta cum reuşesc femeile să se unească cu adevărat, deasupra naturii lor individualiste.

Din lecţia virtuală, 30.12.2012

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: