Fiind în adeziune cu grupul de zece

947Întrebare: Am studiat de peste doi ani deja și abia în ultima vreme am auzit că odată ajuns la grupul de zece, va trebui să fiu în el pentru tot restul vieții.

Răspuns: Nu, nu am spus niciodată așa ceva. Nu există nicio problemă, puteți schimba grupurile de zece, dar cel mai important lucru aici este să încercați să lucrați cu unul tot timpul.

Voi spune un singur lucru: atunci când lucrezi într-un grup de zece obișnuit, acumulezi materiale la care să lucrezi. Ești angajat față de ei și ei sunt dedicați față de tine. Adică vorbind calitativ, avansați mai bine în acest fel.

Ni se pare că aceasta este o problemă doar în lumea noastră. Nu chiar! Creatorul pune în tine diferite atribute, tot felul de condiții noi, spargeri și corectări în funcție de grupul de zece în care te afli și în funcție de modul în care te raportezi la el.

Deci, pe de o parte trebuie să încercați să fiţi în adeziune cu grupul de zece, astfel încât să vă puteți topi intern în el total și pe de altă parte, îi veți putea aduna pe deplin ca o mamă care își adună copiii, extern. Așa vă exprimați atitudinea față de Creator, deoarece ca rezultat, Îl veți descoperi pe Creator în grupul de zece.

KabTV “Fundamentele  Cabalei” 2/12/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: