Focul din sufletul tău

Întrebare: Dacă întreaga responsabilitate pentru întreaga lume stă în aceia care au punctul în inimă, atunci de ce au izbucnit incendiile în nordul Israelului unde locuiesc alţi oameni şi nu în casa mea?

Răspuns: Suntem acum în etapa pregătitoarea pentru îndeplinirea practică a muncii spirituale, care începe cu percepţia noastră a Lumii Superioare, cu prezenţa noastră în ea. De aceea, nu are niciun sens să fii distras de la studii prin pierderea casei sau a sănătăţii în incendiu. Pentru moment, trebuie să avansezi repede şi uşor către munca practică.

Totuşi, mai târziu, vei descoperi că oamenii care suferă în plan material, cum sunt cei care şi-au pierdut casele, inclusiv copiii, bătrânii şi femeile, sunt părţi din tine. De fapt, ei sunt mai aproape de tine decât proprii tăi copii biologici.

Lipsa ta de sensibilitate blochează însă această percepţie, dar eşti pe cale să descoperi toate astea şi să le incluzi în corecţia ta. Pentru moment, este similar cu două părţi ale corpului: Pentru ca una să fie vindecată, cealaltă suferă la nivelul ei. De fapt, totuşi ele devin una, se includ una pe alta.

Ne aşteptăm să înţelegem asta şi să o experimentăm la un nivel de conştientizare spirituală decât la nivel material, astfel încât vei simţii că tu eşti cel care arde în nordul Israelului! Mai mult, munca interioară determină dacă această situaţie dificilă va fi rezolvată sau nu.

Din lecţia din articolul lui Rabash din 12.03.2010

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: