Ierusalimul este o calitate spirituală unică

200.02Întrebare: Diverse surse primare spun că în viitor, Ierusalimul va deveni un far pentru popoarele lumii, iar ei se vor repezi la lumina lui, după cum este scris: „Și neamurile vor merge ghidaţi de lumina ta” (Isaia 60:3). ). De ce este totul atât de codificat? Despre ce este vorba?

Răspuns: Ideea este că ideea de apropiere a popoarelor se află inițial în universul însuși, în însăși structura lui. Dar aceasta se va manifesta numai după corectarea tuturor părților sale, când toată lumea se străduiește pentru unificare și va vedea că acesta este tocmai centrul, simbolul și scopul creării întregii lumi.

Atunci vom ști ce reprezintă cu adevărat marele oraș Ierusalim.

Există un astfel de concept de reconstrucție a Ierusalimului în interiorul tău. Trebuie să creăm în noi o astfel de calitate, o astfel de mișcare către o conexiune  între noi, astfel încât să nu existe nicio diferență între oameni, astfel încât să ne simțim unul pe altul prin mișcare și să ne transformăm într-un singur întreg.

Atunci, această calitate unică, în care toate calitățile și inimile noastre personale se vor uni, se va numi „Ierusalim”. Iar primul pas spre aceasta ar trebui să fie abolirea egoismului.

Din KabTV “Stări Spirituale” 2/22/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: