Imigranți, Îngeri ai Anti-Semitismului

Întrebare: Angela Merkel, Cancelarul German, a spus că anti-semitismul este un fenomen mult mai mare decât a crezut inițial și în consecință ar trebui să îl combatem activ.

Ea crede că anti-semitismul a fost adus în Germania de către imigranți care displac Israelul și pe evrei. Asta să fie problemă?

Răspuns: Nu este asta problemă. Populația lumii nu este mulțumită cu viața pe care o duce și pune presiune pe evrei, care reprezintă doar 0,1% din populația de pe glob. Umanitatea îi vede pe evrei că pe cei vinovați pentru tot. Această este o lege a naturii; se vorbește despre ea în cărțile de Cabala. Nu are nici o legătură cu Dna Merkel.

Îngerii sunt forțe ale naturii, și una dintre aceste forțe este numită anti-semitism. Este o forță directă, rea, masivă care este controlată în totalitate de Creator.

Întocmai căa și forțele naturii, funcționează în concordanță absolută cu planul creației pentru a aduce umanitatea la forma sa corectă, care se obține prin reeducarea răutății în bunătate așa încât umanitatea va știi ce este rău și ce este bine. Apoi va obține înțelepciunea universului. Umanitatea rebuie să treacă prin toate fazele dezvoltării sale și poporul evreu este cel care o va conduce spre dezvoltare, un grup de oameni care au atins o conexiune și au ieșit din Babilon cu scopul de a progresa.

Dacă ei își împlinesc misiunea, forța anti-semitica îi va propulsa încet în față în loc să îi împingă de la spate, înțepându-i, lovindu-i și arzându-i. Va întinde un covor roșu în față lor pentru ca ei să avanseze și să dea un exemplu bun lumii despre cum umanitatea ar trebui să se unească cu natura.

Acesta este motivul pentru care evreii sunt învinuiți când umanitatea suferă, și de fapt ei chiar sunt vinovați pentru tot.

Întrebare: Sunt imigranții „ingeri” care ajută la grăbirea acestui proces?

Răspuns: Bineînțeles, imigranții sunt catalizatorii care propulsează umanitatea. Ei își împlinesc scopul.

Întrebare: Asta înseamnă că ei arată lumii că trebuie pusă presiune asupra evreilor?

Răspuns: Absolut. Umanitatea tulburată le va arată evreilor locul lor în lume.

Evreii vor da exemplu de relații corecte între semeni și cum să te asemeni cu natură. Dacă se întâmplă asta, va fi descoperită toată natura şi forţa superioară care guvernează totul. Umanitatea va înțelege pentru ce există și va începe să dobândească forma sa adevărată, eternă și completă.

Întrebare: Nu sună prea arogant că toată lumea trebuie să urmeze ce fac evreii și să îi ajute?

Răspuns: Vor fi fericiți să ajute. Așa cum îi urăsc pe evrei acum și sunt gata să îi omoare, tot așa îi vor iubi și ajuta pentru că este legea naturii.

Și noi facem parte din această lege a naturii, și în plus, noi auzim din partea altor națiuni că suntem un popor special, deci cum pot 7 miliarde de oameni să îi înțeleagă pe 10 milioane? Este normal ca ei să creadă că suntem speciali, dar dintr-un anumit motiv nu ne invidiază.

Din emisiunea de pe Kab TV „Ştiri cu Michael Laitman” din 24.01.2016

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: