În căutarea adevărului

292Întrebare: Spui că lumea noastră este o iluzie. Care semne, de-a lungul drumului, indică faptul că avansăm spre spiritualitate și că nu ne mutăm de la o iluzie la alta?

Răspuns: Caut adevărul. În acest moment nu știu și nu înțeleg lumile superioare. Pur și simplu caut forța care gestionează lumea noastră. Caut cea mai sublimă stare în care pot fi, iar acest lucru se va întâmpla doar dacă mă voi ridica deasupra naturii mele egoiste.

Tânjesc după pârghia care ne va ridica deasupra egoului, ca să putem fi uniți, pentru că nu există altă cale. Sunt două forțe în lume, forța de conectare și forța de divizare, plus și minus, iar noi trebuie să le dobândim pe amândouă și să le controlăm pe amândouă, și trebuie să încerc să fac asta.

Întrebare: Voi simți aceeași realitate atunci când se va întâmpla acest lucru?

Răspuns: Desigur, vei simți imediat unde te afli. Sistemele de coordonate vor începe să se schimbe în tine. Totul se va schimba pentru că tu vei fi la nivelul forțelor care gestionează lumea și nu sub ele ca toți ceilalți, iar apoi nu vei mai avea întrebări.

Întrebare: Deci, asta înseamnă că în prezent mă deplasez în întuneric?

Răspuns: Bineînțeles, dar suntem într-o lume în care operează legile fizice și trebuie să te supui, indiferent dacă îți place sau nu, din moment ce ești în interiorul lor. Dacă creezi noi forțe în tine, te vei regăsi sub influența forțelor spirituale.

Din „Fundamentele Cabalei” de la KabTV 14.07.19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: