În interiorul computerului întregului univers

759Întrebare: Una dintre provocările secolului al XXI-lea este agonia religiilor. De la sfârșitul secolului al XX-lea și literalmente primele două decenii ale secolului al XXI-lea, a existat o revenire la religii. Este ca un bliț strălucitor înainte de a dispărea. Care ar fi alternativa?

Răspuns: Atingerea forței superioare. Mai mult, există o realizare clară, un contact clar între oameni și manifestarea forței superioare în acest contact, în cadrul umanității. Atingând-o în senzație, umanitatea se va ridica la nivelul acestei forțe.

Nici o religie, nici o credință! Nu va mai fi loc pentru ei, pentru că va exista un simț senzorial și mental clar al lumii superioare. Omenirea va ajunge la nivelul unei existențe diferite, superioară naturii sale. Acesta este scopul dezvoltării noastre.

În timp ce rămânem în corpurile noastre, în simțul acestei lumi, vom atinge simultan acel computer imens, acel sistem imens care ne controlează, iar noi înșine vom începe să îl controlăm. Vom ajunge la punctul în care putem reprograma acest computer.

Și apoi, când vom ajunge la acest stadiu cu întreaga umanitate, atunci acei oameni care intră treptat și se află în acest program, vor începe să piardă simțul acestei lumi, pentru că în realitate nu există. Este resimțită doar în cele cinci simțuri ale corpului nostru, iar acestea sunt pur condiționate.

Așadar, lumea noastră va dispărea treptat din simțurile noastre și ne vom simți existând la următorul nivel, spiritual, în interiorul unui computer imens, care se numește univers.

Întrebare: Este ca un robot creat de om care înțelege brusc creierul uman, cel care l-a creat?

Răspuns: Da. Sarcina noastră este să-l înțelegem pe cel care ne-a creat și să fim egali cu El, să fim partenerul Său.

KabTV „Provocările secolului XXI” 24.04.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: