În primul rând – mulțumește

Întrebare: Dacă grupul simte întuneric, este bine să utilizăm ego-ul, ceea ce înseamnă gelozie, dorință și onoare cu privire la unitate și conexiune?

Răspuns: Fiecare nivel de întuneric este numit ceva complet diferit. Întunericul poate fi o lipsă de a obține ceva, și ar putea să fie o lipsă a capacității de a acționa, a fi neputincios, sau dimpotrivă: eu sunt recunoscător pentru acest întuneric în care pot acționa în ”credință deasupra rațiunii”, și așa mai departe.

Comentariu: Eu văd că nu pot să mă ridic deasupra mea, să găsesc o legătură cu prietenii, și sentimentul că o singură putere ne conduce. Nu am altă alegere decât ego-ul, și încep să muncesc cu ajutorul său pentru ca prietenii să se includă unul în celălalt.

Răspuns: Aici, este necesar să existe o enormă rugăciune de mulțumire Creatorului că El vă oferă posibilitatea de a face ceva într-o stare de întuneric ca asta.

Este prima acțiune corectă. În cazul în care, cel puțin, aveți un fel de oportunitate de a face ceva corect, imediat trebuie să mulțumiți Creatorului. Apoi, puteți intra în contact cu El. Nu va fi destul de evident și clar, dar va fi un contact.

Vi s-a dat posibilitatea să vă întoarceți la Creator în mod corect și să-I multumiți, pentru a vă întoarce spre El cu o cerere pentru a ajuta prietenii, și totul va fi deja în lanț.

Din congresul de la Sankt Petersburg, ”a treia zi”, 21.09.2014, Lecția 6

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: