Înregistrarea informațională este totul

Întrebare: Putem spune că progresul spiritual l-a împins pe Mihail Lomonosov, care s-a născut într-o familie de pescari săraci, să părăsească satul natal și să meargă pe jos la Moscova. Să spunem că oamenii nu au o astfel de trezire, nu există o astfel de aspirație, dar în același timp ne pot asculta acum. De unde ar putea începe? Ce îi poate activa?

Răspuns: Dacă au o astfel de înregistrare informațională pe care ar trebui să o activeze, atunci o activează și, dacă nu, atunci nu. Acesta este destinul.

Întrebare: Ei spun că 50% din destinul tău poate fi schimbat cu siguranță, iar 50 la sută dintre evenimente sunt cele pe care trebuie doar să le accepți. Nu sugerez că acest lucru este corect. Dar, se dovedește că tot ce se întâmplă în viață poate fi schimbat?

Răspuns: Nu. Poți fi doar ceea ce ai înregistrat informațional în starea ta inițială. Aceasta conține toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi în drumul către starea finală absolută. Dar poți accelera această cale, să ți-o faci mai convenabilă și, cel mai important, să o faci singur. Înțelegând asta, te poți bucura.

O astfel de înțelegere a căii vieții, când devii om al viitorului, este o mare plăcere. Îți oferă împlinire și creativitate. Dar, în general, continui iar și iar să traduci în realitate înregistrarea informațională care a fost inițiată în tine de la început.

Kab Tv „Împreună despre lucruri importante” 14/07/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed