Inteligența artificială ne va învăța fericirea

543.02La știri („„„IA dezvoltată de Harvard definește cea mai scurtă cale către fericirea umană””): „Cercetătorii au creat un model digital de psihologie menit să îmbunătățească sănătatea mintală. Sistemul oferă o personalizare excelentă și recunoaște calea cea mai scurtă către un grup de stabilitate mentală pentru orice individ. …

Deep Longevity a publicat o lucrare despre Îmbătrânire-US, care prezintă o abordare a învățării automate a psihologiei umane, în colaborare cu Nancy Etcoff, Ph.D., Harvard Medical School, o autoritate în domeniul fericirii și frumuseții. …

„Articolul descrie un motor de recomandare bazat pe inteligență artificială care poate estima vârsta psihologică a unei persoane și bunăstarea viitoare pe baza unui sondaj psihologic dezvoltat. AI folosește informațiile de la un respondent pentru a-l plasa pe o hartă 2D a tuturor profilurilor psihologice posibile și pentru a găsi modalități de a-și îmbunătăți bunăstarea pe termen lung. Acest model de psihologie umană poate fi folosit în aplicații digitale de autoajutorare și în sesiunile terapeutice.”

Întrebare: Modelul oferă recomandări despre cum să trăiești pentru a fi fericit. Credeţii că acest lucru este posibil?

Răspuns: Nu. Ce este fericirea?

Comentariu: Oamenii de știință au presupus că o persoană ar fi sănătoasă, de exemplu s-ar simți bine și ar avea bani

Răspunsul meu: Deci vor fi capabili să facă asta?

Întrebare: Inteligența artificială oferă unei persoane recomandări despre cum să trăiască. Și urmează aceste recomandări. Și simte: „În ce stare mă aflu? Sunt fericit sau nu? Oh, mă simt bine acum”, voi urma următoarea recomandare. Astfel, traiesc dupa recomandari. Este posibil să trăiești așa?

Răspuns: Nu, pentru că, după cum se spune, natura umană este egoistă de la început. Și de aceea persoana se gândește doar la faptul că se simte bine în comparație cu ceilalți.

Întrebare: Acest aditiv distruge totul?

Răspuns: Sigur. Nu se poate simți fericit dacă alții se simt la fel de bine ca el. Cel puțin puțin mai puțin. Aceasta este natura! Nu poți face nimic!

Comentariu: Atunci, practic, este un eșec, pentru că dacă toată lumea este fericită lângă mine, nu voi avea un sentiment de fericire.

Răspunsul meu: Desigur. Cum poate fi asta? Totul la același nivel? Atunci îmi pierd orice sentiment că sunt fericit.

Întrebare: Ce trebuie făcut pentru a face o persoană fericită?

Răspuns: Să-i faci pe alții mai puțin fericiți. Asta se face acum cu ajutorul războaielor. Dacă alții sunt mai puțin fericiți, eu deja mă simt mai fericit. Totul este perceput doar prin comparație.

Întrebare: Deci această inteligență artificială, în teorie ar trebui să programeze totul astfel încât să fii fericit când vei vedea că alții vor fi sub tine? Voi face tot posibilul ca tu să-l vezi?

Răspuns: Da. Dacă am avea astfel de ochelari care să ne facă să ne simțim așa, ar fi grozav. Toată lumea se plimbă, se uită de sus unii la alții și nu înțelege: „De ce se uită și alții în jos? De ce zâmbesc alții? Sunt deasupra lor în toate.”

Comentariu: Acesta este un brevet grozav pentru lumea noastră! Ce spuneţi despre ideal, la un scor mare?

Răspunsul meu: În mod ideal, atunci când ai grijă de alții, acesta va fi destinul tău și un sentiment de fericire. Și atunci nimeni nu te va deranja. Poți să-i faci pe toți fericiți. Și astfel fiecare dintre ei îi poate face și pe alții fericiți. Adică, mă simt bine făcând un bine altuia. Acesta este singurul mod în care poate fi implementat.

Întrebare: Inteligența artificială poate ajunge la o astfel de turnură?

Răspuns: Se va defecta făcând asta. Aparatul se va defecta.

Întrebare: Da, asta nu se va potrivi cu ea. Dar oare umanitatea avansează într-un fel sau altul?

Răspuns: Se ajunge la realizarea răului, dar nu la rezolvarea problemei în sine.

Pentru a rezolva această problemă, ei vor trebui să vină la cabalişti. Și atunci vor descoperi dintr-un capriciu de sus că există o astfel de soluţie, o astfel de învățătură care îi ridică la un alt nivel, la o altă natură, la calitatea dăruirii, a iubirii! Și nu au nevoie de nimic altceva în afară de asta. Cu ajutorul acestei noi naturi, vor construi absolut totul!

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 7/18/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: