Intenția Creatorului

Întrebare: Cum trebuie cineva să se direcționeze spre percepția corectă a ceea ce se întâmplă cu el?

Răspuns: Cel mai bine spus este în cel mai important paragraf al muncii spirituale și anume : “Nu este nimic în afară de El.” Începând de dimineață trebuie să te direcționezi constant să simți că te afli într-o lume în care singura forță și dorință care construiește și administrează este a Cretorului.

Și împreună cu tot ce vei acapara, în ciudă a tot ce se întâmplă cu tine, trebuie doar să-ți întărești înclinația și dorința, conștientizând că tot ce se întâmplă oamenilor cât și în jurul lor, chiar și ție, toate sunt intenția Creatorului. El este primul, iar după El sunt toate caracteristicile și particularitățile lumii noastre care ne influențează și acționează asupra noastră.

Trebuie să te examinezi în mod constant, să nu începi să pierzi și să-ți distragi atenția de la intenția ta interioară că tot ce se întâmplă în tine și în jurul tău, și că totul este derivat numai din forța unică superioară. Și, în ciudă tuturor schimbărilor interne și externe, nu-mi voi schimbă atitudinea față de Creator, El fiind motivul a tot ce ni se întâmplă.

2 Comentarii

  1. Sa inteleg ca tot ce mi se intampla bun sau mai putin bun este de la el? Si atunci de ce permite El oamenilor buni suferinta? De ce permite stagnarea fix celor care se straduiesc cel mai tare sa fie pe placul Lui?

  2. Multe raspunsuri se pot gasi si in aceste clipuri unde Tony Kosinec prezinta cate ceva despre Intelepciunea Cabala
    https://youtu.be/L73ROJfeK60?list=PLCEWVGnQE2uikTEPGlrjDdVCYwP_QuX68&t=13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: