Intrebari la lectia Zohar, Partea 2

Intrebare: Trebuie sa ne gindim la ceilalti, chiar daca intelegem ca de fapt este o minciuna? Trebuie sa ne mintim singuri in timp ce citim cartea Zohar?

Raspuns: Mintim despre orice, deoarece nu avem o adevarata conexiune unul cu celalalt, ci doar ne „prefacem” ca avem. Nu doresc sa ma conectez cu ceilalti, dar joc rolul „baiatului bun”: citesc Zohar, dorind sa ma schimb sub influenta acestei citiri, sa inteleg modul in care eu sint necorectat, si de ce nu pot atinge starea perfecta. Cercetez! Pe scurt, in timp ce citesc Zohar, astept schimbarea in mai bine. Aceasta se numeste „asteptarea rascumpararii”.

Intrebare: Eu ma fortez sa ma intorc catre intentie, chiar daca ma aflu in plin razboi. Ajuta acest lucru, muncii noastre in grup?

Raspuns: Exact razboiul interior ne aduce rezultate bune! In acest razboi, o persoana nu avanseaza deoarece dorintele sale nu sint reinoite. Doar in conditiile in care ea poarta un razboi cu sine, noile Reshimot o trezesc si persoana simte in mod constant opozitia. Acesta este modul in care lucrurile ar trebui sa fie!
Din a 2-a parte a Lectiei zlnice de Kabbalah 3/13/11, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed