Intruchipaţi ideea de unitate

507.03Comentariu: Unii dintre studenții dvs. sunt dornici să se mute în Israel.

Răspunsul meu: Nu trebuie deloc să vă mutați aici. Puteți să vă așezați pe un banc de gheață în Groenlanda și să răspândiți cunoștințele despre esența metodologiei noastre prin Internet. Cu toții trebuie să intrăm în cea mai largă diseminare posibilă.

O misiune specială desigur, cade asupra celor care locuiesc aici în Israel, care vorbesc ebraică și au ca scop clar să reamintească această idee în primul rând printre evrei. La urma urmei, către ei se va întoarce toată omenirea căzută, cu acuzația că acest popor este de vină pentru faptul că totul este rău pentru toată lumea.

În principiu, acest lucru este adevărat. Și întrucât un astfel de sentiment de umanitate provine dintr-un simplu sentiment animal egoist, atunci reacția lui naturală, soluția naturală a problemei este distrugerea evreilor.

Aceasta este ceea ce a vrut Hitler să facă pe baza unor rune antice, credințe, mistici tibetani și toate celelalte. Deși în principiu nu există nimic din asta, totul a fost stabilit potrivit acestei idei, în loc să vedeţi că aici există o idee complet opusă, Ia ideea de conexiune și fă-i pe evrei să o împlinească, fă-i să lucreze pentru asta!

Prin urmare, întreaga lume va cere punerea în aplicare a acestei idei de la poporul Israel și de la acei reprezentanți ai națiunilor lumii care au o asemenea presiune de a merge mai departe, la care genele spirituale s-au manifestat ca urmare a zdrobirii și conexiunii în scădere care s-a întâmplat după ruinarea celui de-al Doilea Templu și a continuat în ultimii două mii de ani.

Este necesar să-i forțezi pe acești oameni să lucreze spiritual.

KabTV “Am primit un telefon. Presiunea peIsrael” 11/3/09

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed