Iubire periculoasă

712.03Întrebare: Dacă Creatorul ne dezvăluie iubirea Lui nesfârșită, atunci vom începe să Îl neglijăm și, prin urmare, ca protecție, El ne dă lovituri și ne respinge. De ce este necesar să procedeze astfel?

Răspuns: Acest lucru este făcut intenționat pentru ca noi să ne schimbăm starea. Această neglijare este rezultatul unui nou nivel de egoism care apare și se desfășoară în tine.

Întrebare: De ce nu putem îmbrățișa imediat întreaga iubire a Creatorului?

Răspuns: Nu aveți nicio abilitate pentru acest lucru. Trebuie să lucrăm la asta. La urma urmei, senzația și înțelegerea senzațiilor, adică inima și mintea, trebuie să fie împreună. Nu se poate doar să simți! Trebuie să existe o perioadă de conștientizare a cauzei, acțiunii, efectului acestor senzații, un anumit control asupra lor, apoi următoarea stare, și așa mai departe. Există o mulțime de comutatoare diferite aici.

Totul depinde de cât de pregătit ești pentru asta, de cât de mult vrei să iei parte la toate metamorfozele care se petrec în tine și de disponibilitatea ta de a le chema asupra ta. Acest lucru va reduce timpul de adaptare la noua lume.

Aceasta este o lume complet nouă, în care vei simți că nu există nici timp, nici spațiu, nu există viață sau moarte. Îți vei privi corpul ca pe un animal care se află lângă tine; păi, ai stat alături de el, te-ai împrietenit cu el, ca și cu câinele tău sau cu un taur care paște în curtea ta, iar acum vă despărțiți.

Mai mult decât atât, simți această stare animalică, care are și ea propria formă egoistă. Dar din moment ce te-a susținut și te-a adus mai aproape de spiritualitate, atunci în această formă egoistă începe să intre în spiritual ca parte integrantă a acestuia. Prin urmare, nu există moarte, nu există dispariție. Dimpotrivă, este că toate dorințele tale minerale, vegetale și animale se alătură următoarei tale stări, deoarece te-au condus la aceasta.

Începând cu apariția universului nostru, acel punct care s-a dezvoltat în tine te-a condus acum să ieși din universul nostru și să intri în cel următor. Aceasta este o stare foarte specială, un moment istoric. Deși nu există istorie și timp.

„Am primit un apel. Iubirea periculoasă” de la KabTV 23.01.14

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: