Know-How-ul din Cabala

528.04Întrebare: Care este diferența dintre ceea ce știința Cabala oferă omenirii și ceea ce învață educația obișnuită despre a ne iubi unii pe alții și a fi copii buni? Care este know-how-ul nostru?

Răspuns: Know-how-ul nostru este că trebuie să creăm grupuri în care oamenii să comunice între ei și să înceapă să simtă că apropiindu-se, ei intră într-adevăr într-un sens complet diferit al lumii și că acesta este în apropiere și nu a copiiilor, ci a adulților – ei ar trebui să se ridice deasupra egoismului lor, deasupra forței care îi separă unul de celălalt.

Oamenii ar trebui să înțeleagă că apropiindu-se, în ciuda forțelor egoiste opuse, ei vor putea simți o stare complet diferită a lor, a celorlalți și a conexiunii dintre ei și ceilalți.

Ar trebui să înceapă să simtă noua stare a societății, care se bazează pe prietenie, iubire și sprijin reciproc. Aceasta este ceea ce trebuie să-i învățăm.

În principiu, aceasta este baza sărbătorii Tu B’Av (Ziua Iubirii) care urmează zilei de 9 de Av, care reprezintă spulberarea, separarea. Ziua de 15 de Av (Tu B’Av) înseamnă dimpotrivă: unire, apropiere.

KabTV “Cabala Expres” 8/5/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: