Legatura dintre Calea Spirituala si Calea Corporala

Intrebare: Care este relatia dintre calea corporala si calea spirituala ?

Raspuns: Nu stiu ce sunt calea spirituala si calea corporala. Ele ar trebui sa fie unificate de catre scopul la care aspir. Eu dupa asta ma ghidez.

Scopul spiritual este revelarea fortei superioare care guverneaza realitatea noastra, pe care o poti numi Creator sau Dumnezeu. Nu are nicio importanta cum o numesti. Cel mai bine este s-o numesti natura.

Daca o persoana alege forta superioara, atunci renunta la tot in afara de ceea ce este necesar pentru existenta sa fizica, pentru ca inca se afla intr-un corp. Are nevoie sa existe in anumite conditii : are nevoie de hrana, un camin, diferite servicii, ingrijire medicala, etc. Petru a avea toate acestea, o persoana trebuie sa munceasca.

In plus, fata de munca necesara care serveste corpului, o persoana nu are nevoie de nimic altceva decat de aspiratia, nazuinta de a revela forta superioara pentru a-si servi sufletul.

Astfel, miile de actiuni goale, inutile, pasiunile si ocupatiile dispar din viata unei persoane. Ma simt liber ! Am timp pentru tot.

De exemplu, ma pregatesc pentru lectie, citesc si particip la diferite programe tv. In plus, fata de lectia de dimineata, tin prelegeri si scriu articole care sunt publicate in diverse ziare. Am timp pentru orice.

Din lectia de Cabala in limba rusa din 10.04.2016

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: