Lucrarea de corectare a lumii, partea 2

Întrebare: De ce lumea a fost construită coruptă?

Răspuns: Ca să o putem corecta! Până la urmă, în procesul lucrului corecției, noi penetrăm adânc în lume și o putem explora și, prin urmare, înțelegem cum funcționează și cum ar trebui să lucreze dacă nu ar fi coruptă. Adică noi îi revelăm toate legile interioare.

Întrebare: Nu ar fi fost mai bine dacă, inițial, am fi avut lumea corectată și, astfel, să trăim o viață bună?

Răspuns: Deloc. Dacă aș lua un dispozitiv aranjat corect, atunci aș avea nevoie numai să dau clip pe butoane pentru a obține ceea ce vreau de la el. Însă, dacă acest dispozitiv este spart, atunci eu trebuie să mă uit în el, să studiez cum lucrează, să descopăr ce este greșit și de ce, cum să-l repar și cum ar trebui să funcționeze dispozitivul în mod corect.

Deci, eu devin familiarizat cu întregul sistem. Cum eu îl voi putea corecta de la început și până la sfârșit, atunci eu voi deveni stăpânul său.

Întrebare: Și de ce am deveni noi stăpânii sistemului?

Răspuns: Ca să putem conduce lumea. Omul trebuie să înțeleagă și să simtă totul și să controleze întregul univers. Corectarea lumii înseamnă corectarea omului, așa încât eu învăț cine sunt și să mă pot corecta pe mine însumi. Creatorul, aparent, m-a stricat, pentru ca eu să mă corectez. Prin asta voi învăța ce a făcut Creatorul și care ar trebui să fie forma corectă. Eu mă aliniez cu El în munca Sa: El m-a „stricat”, pentru ca eu să mă corectez.

Reiese că eu devin egal cu Creatorul, ridicându-mă la nivelul Lui. Cu alte cuvinte, întregul proces de distrugere și de corecție este proiectat pentru a ridica omul la un nivel superior al realității și la percepția lumii într-o altă viață.

Din emisiunea de pe KabTV „O viata noua” 6/13/17

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed