Lumea nu este lipsită de oameni buni

737.01La știri (boredpanda.com): „Fotograful și soția lui plantează 2 milioane de copaci în 20 de ani pentru a restaura o pădure distrusă și chiar și animalele s-au întors acolo”

„‘Terenul era la fel de bolnav ca și mine – totul a fost distrus’, a spus Salgado în The Guardian încă din 2015. ‘Doar aproximativ 0,5% din pământ era acoperit de copaci. Atunci soția mea a avut o idee fabuloasă să replanteze această pădure. Și când am început să facem asta, atunci toate insectele, păsările și peștii s-au întors și, datorită acestei creșteri a copacilor, și eu am renăscut – acesta a fost momentul cel mai important.”…

„Împreună, Sebastião și Lélia au fondat Instituto Terra, o mică organizație, care de atunci a plantat 4 milioane de puieți și a reînviat pădurea din morți. …

„Și așa, după ce a avut cea mai mare grijă să se asigure că tot ceea ce este plantat este originar din pământ, zona a înflorit remarcabil în cei 20 de ani care au urmat. Fauna sălbatică a revenit, acolo unde era o tăcere de moarte, acum există o cacofonie de strigăte de păsări și insecte bâzâind în jur. În total, au revenit aproximativ 172 de specii de păsări, precum și 33 de specii de mamifere, 293 de specii de plante, 15 specii de reptile și 15 specii de amfibieni, un întreg ecosistem reconstruit de la zero”.

Întrebare: Dacă promovăm astfel de eroi, vom putea împinge o persoană către un sens al vieţii și poate chiar să corectăm sistemul ecologic al lumii? Dvs. ce credeţi?

Răspuns: Acest lucru este cu siguranță grozav! De necrezut!

Întrebare: Deci, sunteți pentru promovarea unor astfel de oameni?

Răspuns: Desigur!

Comentariu: Cu siguranţă au primit ajutor, dar au organizat totul. Au fost plantați milioane de copaci. Se arată chiar acolo în imagini, o zonă sterilă a Braziliei și brusc, după 20 de ani, totul este acoperit de copaci și plante, păsările s-au întors, animalele au revenit și viața s-a întors. Sunt atât de fericiți, iar soțul și soția stau împreună și se îmbrățișează.

Răspunsul meu: Desigur!

Întrebare: Înseamnă că mai există ceva bun în om?

Răspuns: Undeva departe și adânc, dar există.

Întrebare: Cum îl putem extrage?

Răspuns: Demonstrând cumva că lumea nu este lipsită de oameni buni. Vrei să fii ca ei? Si asa mai departe.

Întrebare: La urma urmei, sunteți în favoarea unor astfel de promovări?

Răspuns: Desigur! Natura are într-adevăr nevoie de atitudinea noastră sensibilă față de ea.

Întrebare: Ce obiectiv ar trebui să aibă o persoană? Scopul este să ies din seceta personală în acest fel?

Răspuns: Cu siguranță. Absolut doar așa este! Chiar ajută.

Întrebare: Adică dacă acest bine devine sensul vieții, nu?

Răspuns: Asta schimbă o persoană.

KabTV’s “News with Dr. Michael Laitman” 7/7/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: