Lumina care Reformeaza

Intrebare: Ce este Lumina care Reformeaza?

Raspuns: Lumina care Reformeaza (sau doar Lumina) este o impresie speciala, o stimulare sau o reactie speciala in dorinta. Numim Lumina Nefesh, Ruah, Neshama, Haia si Iehida. Cum stiu ce este? Dorinta mea de unitate incepe sa simta vibratii, primeste impliniri, inspiratii pe care le numesc Nefesh, Ruah, Neshama, Haia si Iehida. Asta numim Lumina; un fenomen particular in dorinta mea de corectare a spargerii sufletului comun.

De una singura, dorinta este fara forma; nu are nimic. Nici macar lipsa implinirii nu o poate simti fara influenta Luminii din afara. Este simtita numai atunci cand dorinta este stimulata de o frecventa particulara a unei Lumini particulare, asta insemnand ca cere implinire la aceaşi frecventa, adica Lumina.

Apoi, Lumina influenteaza, in primul rand dorinta, in asa fel incat ea sa devina compatibila cu Lumina conform calitatilor ei, astfel incat si dorinta sa actioneze de dragul daruirii. In masura in care daruirea este prezenta in dorinta, Lumina este revelata in ea.

Totul este realizat in dorinta; totul  incepe si se termina in ea. Nimic nu vine sau iese din afara dorintei si, astfel, totul depinde numai de senzatia noastra.

De aceea, mai intai trebuie sa-mi dezvolt dorinta pentru o implinire deosebita. Apoi, cercetez cum sa o primesc. Fac cateva actiuni pentru a corespunde implinirii, deoarece incep sa realizez ca depinde de masura similaritatii.

In masura in care incep sa corespund implinirii, simt o nevoie pentru ea. Apoi, simt similaritatea mea cu implinirea, care este numita calitatea daruirii, ecranul si Lumina Reflectata (Or Hozer). Numai dupa aceea simt implinirea insasi. Imi umple dorinta mea initiala de a primi placere, dar si dorinta de daruire pe care am creat-o acum. Aceasta primeste placere din faptul ca primesc implinire in echivalenta de calitati. Astfel, am acum o dubla implinire.

Asta se numeşte cel drept mosteneste dublu. Ma bucur de primire in dorintele mele naturale (Kelim), precum si de daruire in Kelim corectate, deasupra dorintei mele naturale. Totusi, toatea acestea sunt senzatii si impresii numai in dorinta de a primi placere si ele toate sunt numite tipuri de Lumina. Chiar si lipsa implinirii este Lumina.

De fapt, daca o asemenea implinire cu foame (nesatula) nu ar exista, nu as simti niciodata nevoia de implinire. In plus, daca nu ar fi foamea de daruire, nu m-as bucura niciodata de calitatea de daruire sau de similaritatea cu Creatorul.

Din Discutie despre Lumina care Reformeaza, 8.09.10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed