Mari sperante

Intrebare: Ce asteptati de la femei in congresul lor, si de la pregatirea lor mutuala cu barbatii pentru congresul Arava?

Raspuns: Astept intr-adevar mult de la femei pentru ca sunt partea principala a grupului nostru mondial. Faptul este ca femeile sunt mult mai modeste decat barbatii, ele sunt foarte active, dar raman in spate, departe.

Ajutorul femeilor este nelimitat, dar toate roadele eforturilor lor, ele le dau in liniste barbatilor. Aceasta este natura femeii. De notat ca prin aceasta ele sunt cu siguranta mai aproape de darul fara rezerve decat barbatii. Femeile fac multe lucruri, chiar daca noi nu le simtim. Pentru toate acestea eu le cinstesc munca si sunt foarte fericit de cooperarea si participarea lor.

In plus, in toate grupurile noastre in intreaga lume, numarul femeilor nu este mai mic decat al barbatilor, si este o forta enorma. Acum, cand umanitatea este pe cale sa treaca progresiv catre o noua stare ce nu ii este familiara, participarea femeilor este deosebit de importanta.

Noi avem nevoie de dorinta lor, de aspiratiile lor, si de presiunea lor asupra barbatiilor. Trebuie sa le facem chiar mai active ca sa ne stimuleze, cum o femeie isi impinge sotul ce se afla sub supraveghere constanta. Este foarte important ca barbatul sa simta ca sotia lui ii apreciaza munca spirituala si ii urmeaza, il impinge, intelege in ce este implicat, si il indruma. Aceasta ii da un sens barbatului si il orienteaza.

Trebuie sa simtim aceasta si atunci vom fi in masura sa avansam mai bine. Astfel, pe de-o parte trebuie sa impartim munca noastra si cadrul evenimentelor noastre la barbati si la femei. Dar pe de alta parte, trebuie sa incurajam partea feminina pentru a se conecta, a se uni, si a lucra impreuna, si sa le dam oportunitatea de a impartasi o uriasa dorinta puternica ce ne va obliga sa o realizam.

 

Lectie virtuala 30/12/12

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: