Mecanismul magic al cărții Zohar

526Întrebare: Ce se întâmplă cu noi când citim texte din Cartea Zohar?

Răspuns: Citind Cartea Zohar atragem direct sau indirect lumina superioară asupra noastră, dacă asta dorim. Cartea Zohar este un mecanism care este declanșat de dorința noastră, în timp ce citim cartea.

Există mecanisme pe care le pornim mecanic prin apăsarea unui buton. Există mecanisme care sunt pornite de o voce, o privire sau un gând. Și sunt cele care pot fi aprinse de dorință.

Tocmai prin dorințele noastre evocăm forțele spirituale, dacă dorințele noastre sunt îndreptate spre ele. Dar, în același timp, trebuie să fiu în fața mecanismului corespunzător.

Cartea Zohar este sistemul, mecanismul care se află în fața mea. Dar îl activez nu cu o privire, nu cu degetul mișcându-se de-a lungul liniilor și nu citind cu voce tare în orice limbă, ci prin dorința mea, care nu are un limbaj, dorința de a primi lumina din această Carte, de a primi forța care mă schimbă, mă îmbunătățește și mă aduce la starea de conexiune, unitate cu întregul univers, cu toată natura.

Dacă o am, atunci în măsura acestei dorințe, trezesc asupra mea influența forței superioare. Așa se întâmplă.

Întrebare:  Și dacă nu am această dorință și deschid această Carte străveche gândindu-mă că mi se vor dezvălui niște secrete pe care le voi putea folosi, să zicem, ca actor?

Răspuns: Nu are importanţă, foarte bine. În orice caz, ai deja o conexiune cu această carte. Înțelegi că are ceva. Nu știi ce, dar toată lumea spune că există ceva atât de interesant, misterios, care deţine unele secrete, trucuri, vrăjitorie, magie. Este suficient, aveți dorința de a obține ceva din ea.

Din  emisiunea de pe KabTV “Puterea Cărţii Zohar” #4

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: