Metode de ieșire din coborâre

Întrebare: Care sunt metodele de ieșire din coborâre?

Răspuns: Cea mai eficientă metodă este de a avea un mediu adecvat. Baal HaSulam scrie în articolele sale că influența mediului asupra unei persoane este cea mai importantă și puternică modalitate de a ieși din orice stare; se întâmplă pentru că vă alăturați unui grup și vă atrage involuntar.

Într-un grup de oameni cu gânduri similare, treceți prin diferite stări, studiați împreună, participați la ateliere, efectuați acțiuni chiar dacă uneori o faceţi mecanic. Astfel, grupul te va influența și vei putea ieși singur.

Întrebare: Și atunci coborârea va trece?

Răspuns: Da, dar exact ce va trece? Dacă vii la societatea corespunzătoare, angajată în elevare spirituală, atunci în cele din urmă, începi să te ridici cu ei. Acesta este primul lucru.

În al doilea rând, dacă nu există niciun grup în apropiere, atunci vă sfătuiesc să deschideți imediat Internetul, accesați site-ul nostru web și căutați tot felul de lecții. În primul rând, vă recomand să citiți articolul „Nu există nimic altceva în afară de El”.

Întrebare: Puteți deschide o carte?

Răspuns: Desigur, pentru că vă conectați cumva cu autorul. Prin urmare, mediul poate fi nu numai oameni, deși aceasta este cea mai eficientă, ci și resurse media diferite.

Din „Fundamentele Cabalei” din KabTV, 27/03/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed