Motivul principal pentru toata suferinta

Intrebare: Este corect sa construim intentia in timp ce studiem Cartea Zohar si sa ne gandim la cei care au fost raniti de flacari in nordul Israelului si la cei care se lupta cu flacarile?

Raspuns: Asta nu este treaba evidentei si latentei probleme cu care se confrunta omenirea. Aducand Lumina mai aproape de Malchut de Atzilut, imputernicim pe Malchut sa straluceasca in cele noua joase Sefirot, insemnand in toata realitatea care este sub ea, inclusiv lumea noastra.

Ridicam MAN, un apel pentru corectie, catre Malchut, care este apoi transferat mai sus, tot drumul  pana la Arich Anpin, sursa abundentei. Datorita calitatilor lor, abundenta incepe sa coboare la Malchut si daruieste Lumina celor mai de jos: Lumile BYA, lumea noastra, toate sufletele si nivelele mineral, vegetativ si animat ale naturii.

Desigur, astfel aducem viata toate creaturilor de mai jos. Asta include locuitorii din nordul Israelului, care sunt la fel ca toti oamenii si toate creaturile care continua sa sufere.

Intelegem ca ei sufera datorita unei lipse de conectare cu Lumea Superioara. Cand adaugam intentia corecta suferintei lor, le ridicam  dorinta mai sus impreuna cu intentia noastra.Apoi primim abundenta suplimentara ca raspuns, care este transferat lumii intregi.

Din prima parte a lectiei zilnice de Cabala 12/5/10, The Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: