Muncind in mijlocul retelei spirituale

Intrebare: Ce se poate face daca, in timp ce citesc Zohar intentia slabeste pentru  ca mintea incearca sa inteleaga continutul textului?

Raspuns: Nu ar trebui sa ii acordam atentie. Intentia trebuie sa fie crescator mai puternica in timpul lectiei intrucat prietenii trebuie sa se gandeasca la asta impreuna. Fiecare din ei trebuie sa pastreze intentia, nu se poate ca cineva sa iasa in afara ei.

Aici devenim cu adevarat conectati in comunicarea spirituala dintre noi, nu in cea materiala. Daca imi pastrez intentia care sa ma lege de “Israel” (cei care merg direct spre Creator), Torah (Lumina) si Creatorul sunt una, de aceea eu, Creatorul si grupul devenim un intreg si revelam Lumina care umple intreaga realitate ; daca toti dorim sa experimentam aceasta conditie,  in timp ce citim Zohar, Lumina trebuie sa se arate, apoi aceasta intetie va «arde » in noi mult mai intens. Dar daca simt ca intentia mea a devenit mai slaba, atunci depind 100% de ceilalti.

In aceasta privinta, noi lucram cu adevarat in interiorul retelei spirituale. De aceea intram in lumea spirituala si actionam cum putem mai bine pentru a putea tine legati pe  “Israel, Torah si Creator” impreuna.

Deja actionam in acest sens in lumea spirituala si trebuie doar sa o descoperim pentru noi. Mai departe, cerem Luminii sa ni se releve.

Din partea a 2a a  Lectiei zilnice de Cabala 11/22/10, Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: