Noroc în munca spirituală

528.03Întrebare: Ce este norocul în munca spirituală?

Răspuns: Norocul, Mazal în ebraică, provine din cuvântul „Nozel – picături”. Dacă picături de lumină, fotoni de sus, picură asupra ta, atunci ești norocos.

Picături de lumină îți luminează puțin calea, aprind o scânteie în întuneric și apoi poți măcar să vezi ceva. Deși, picăturile de lumină dau puncte de scântei, se aprind și se sting, se aprind și se sting, cu toate acestea, de la ele îți faci o idee, nu despre imaginea care este în jur, ci despre cum ar trebui să acționezi în ea. Este cel mai important!

Pe baza acestui lucru cineva poate începe să se anuleze în fața grupului. Aceasta este cea mai mare problemă! Auzim despre asta, citim despre asta, dar nu suntem capabili să o înțelegem în interior pentru a începe să ne anulăm în fața prietenilor. De aceea, începutul implementării este atât de dificil.

Și înainte de asta, nu înțelegi deloc: „Nu s-ar fi putut face cu cel puțin câțiva ani mai devreme? Zece ani am stat și am ascultat, dar doar ascultam!”

Ce înseamnă „auzit”? În primii doi ani, a trecut pe lângă ureche la o distanță de zece centimetri, apoi la o distanță de cinci, doi centimetri și în cele din urmă, a început să intre în mine. Dar până când a venit de la ureche la conștientizare și de la conștientizare la inimă și ți-ai dat seama că trebuie să faci ceva, au trecut zece ani. Nu este prea mult.

Întrebare: Ce este această barieră? Ce este ea?

Răspuns: Bariera este în prostia egoismului nostru. Nu vrea să audă nimic! Acesta nu este egoism obișnuit; claritatea minții și înțelegerea specială a omului nu vor ajuta aici. Ego-ul va găsi orice motiv să nu o facă.

Dar aceasta este o informație foarte importantă pe care omul o primește despre sine și despre calitățile sale.

KabTV „Am primit un apel. Corpul se străduiește să se odihnească constant” 11.3.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: