Noua America + Trump, partea 1

Intrebare: O noua era incepe pentru America cu noul presedinte. Jumatate dintre americani sunt socati de faptul ca Donald Trump a devenit al 45-lea presedinte SUA. Titlurile ziarelor striga, “Neprevazatul s-a intamplat”, “Este imposibil de crezut asa ceva”.

Toate predictiile au fost gresite: conform tuturor studiilor sociologice, Hillary Clinton ar fi trebuit sa castige. In mod surprinzator republicanul Trump a castigat in multe state care in trecut sustineau democratii. Chiar si acele grupuri ale populatiei pe care Trump le-a ofensat cu declaratiile din timpul alegerilor l-au votat. Realitatea a contrazis toate asteptarile si a intors toate predictiile. Cum de nimeni nu a prevazut un asemenea rezultat al alegerilor?

Raspuns:  Nu este surprinzator ca nimeni nu a vazut imaginea reala. Lumea nu intelege in ce stare este de fapt, incotro se indreapta si cine sau ce o mana. Nu au acordat atentie la toate preconizarile, pentru ca toate aceste studii nu pot penetra adancimea naturii si a societatii umane si a intelegerii legilor care actioneza aici, cum ne afecteaza si cum trebuie sa reactionam corect.

Intregul sistem este in totalitate compus din oameni. Indiferent de cine este – o casnica, un neuducat sau o persoana din elita – nici unul dintre ei nu intelege legile lumii. Nu depind de titlurile profesionale sau de bunastare; la urma urmei, bogatii nu vad dupa buzunarele lor.

Am sustinut foarte mult candidatura lui Trump deoarece acesta este sansa reala pentru o noua America si o noua lume. Sper sa se schimbe ceva in sensul asta. A castigat in stilul “Brexit – Plus” prin promisiuni de a se iesi din acest joc corupt si inselator in care intreaga lume este implicata. Anglia a facut primul pas in acest proces, dar doar in ce priveste politicile Europene, dar Trump a facut un mare pas in ceea ce priveste intreaga lume.

Sa speram ca se va intampla in felul acesta, deoarece va fi o reala revolutie economica si sociala, o rasturnare in relatia cu emigrantii ilegali si a oamenilor care locuiesc in SUA. SUA este un model pentru intreaga lume, pentru ca are de toate in ea.

Cred ca Trump are o intelegere si ca acolo sunt multi oameni puternici si conservatori in spatele lui, care au fost tematori si nu au crezut ca un asemenea pas este posibil. Iar acum au sansa sa actioneze.

Nimeni nu s-a asteptat la un asemenea rezultat al alegerilor, deoarece in America, pe langa acele milioane de oameni care fac galagie pe strazile din marile orase, exista si America cu “un singur magazin” care este de fapt baza. Acolo traiesc linistiti milioane de oameni care nu ies pe strada sa protesteze sau sa demonstreze. Totusi, inteleg ca tara lor, tara mama le-a fost luata si vanduta la licitatie.
America este invadata de emigranti musulmani care au inceput sa-i schimbe fata. Se spune ca acum sunt zece milioane de asemenea imigranti in SUA, poate chiar mai mult. Obama a inlocuit toate structurile, plasand islamisti radicali in toate pozitiile cheie.

Desigur, asta este foarte departe de idealurile existente in America de acum 40-50 de ani. Este evident ca SUA mergea in directia gresita.

Din emisiunea de pe Kab TV O viata noua din 10.11.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: