Nu putem pune pe toți în aceeași oală

273.02Comentariu: Întotdeauna spuneţi că, conexiunea ar trebui să fie bună, de la nivelul iubirii.

Răspunsul meu: Ar trebui să existe o completare reciprocă în societate a tuturor pentru toată lumea, în așa măsură încât toată lumea să se poată exprima și toată lumea să perceapă asta corect.

Nimic altceva. Nimeni nu te obligă să fii ca toți ceilalți, să-i pui pe toți în aceeași oală, să aranjezi un fel de catering public pentru toată lumea. Fiecare nu este egal cu toată lumea și toată lumea face totul pentru a fi ca toți ceilalți în produsul public.

Întrebare: Întotdeauna spuneţi că suntem sub influența forței superioare a naturii, care apoi ne formează. Cum se va simți asta?

Răspuns: Natura nu vrea să vadă că suntem cu toții aruncați în aceeași oal, in nici un caz. Acesta este motivul pentru care ne face diferiți unul de celălalt. Cu toții suntem atât de diferiți în o mie de parametri. Natura nu vrea ca noi să fim exact la fel.

Acesta este motivul pentru care trebuie să fim exact așa. Fiecare se distinge și ar trebui să-și arate toate calitățile cele mai bune și să le arate în fața societății. Societatea este fericită cu astfel de oameni, ar trebui să-i încurajeze. În acest fel ei se completează, iar societatea devine mai bogată.

Întrebare: Individualitatea mea și individualitatea fiecăruia ar trebui să fie pentru societate sau nu?

Răspuns: Cred că nu poate fi altfel. Pentru ce altceva poate fi folosită? Suntem într-o epocă în care tot ceea ce facem este foarte individual și pe de altă parte, se dizolvă în tot ceea ce facem.

Dacă obișnuiam să fac ceva, și a fost al meu de la început până la sfârșit, astăzi nu pot face un șurub dacă nu trece prin douăzeci de mâini, iar pe lângă ale mele vor fi multe idei și forțe investite.

Comentariu: Componentele vin din toată lumea pentru acest șurub. Aceasta este lumea de azi.

Răspunsul meu: Aceasta este lumea de astăzi și prin urmare, trebuie să ne înțelegem pe noi înșine și societatea în acest fel. Cel mai important lucru este modul în care ne includem în conexiunea cu ceilalți.

Această lume va fi construită oricum. Prin încercare și eroare.

Comentariu:  Dar, ca să nu treacă prin asemenea suferințe…

Răspunsul meu: Oamenii vor învăța. Cum altfel poate fi realizată? Puteți vedea la copiii mici cum învață treptat, suferă mai puțin, cad mai puțin și mai puțin, în orice altă încercare. Așa crește o persoană.

Ce poti face? Natura nu permite unui copil mic să ridice o greutate uriașă sau să facă altceva, doar în conformitate cu capacitățile sale, astfel încât să nu facă rău altora și să se dezvolte. Pentru noi este la fel.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 4/14/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: