Nu ratati Lumina!

Intrebare: Care este greutatea spirituala a conventiei din decembrie? Cati ani de studiu valoreaza ea?

Raspuns: Cred ca nu exista inlocuitor pentru aceasta conventie in anul care vine. In acest an foarte important chiar, as spune, vital, vom vedea cum se intoarce lumea catre unitate si conexiune. Vor fi doar niste pasi preliminari dar noi trebuie sa fim puternici si foarte bine pregatiti pentru asta. Tocmai aceasta pregatire ne-o va oferi conventia.

Nu este vorba doar de a fi capabili sa avansam, ceea ce ne-ar lua in mod normal, sa zicem, sase luni. Daca nu ne conectam in timpul conventiei nu vom fi capabili sa ne indeplinim misiunea. Sistemul de conexiuni pe care il cream in timpul celor trei zile ale evenimentului este extrem de important pentru noi.

O persoana poate sa nu studieze cu noi zilnic. Totusi, daca renunta la conventie si la pregatirea pentru ea, el va fi lipsit de “caramizile” din care este construit vasul sau spiritual. Nu este vorba despre “intelepciunea” pe care cineva o primeste in timpul lectiilor. Astazi lucram in mod constant cu Lumina care Reformeaza.

Asadar va avertizez: sa nu va ingaduiti sa pierdeti lectiile. Ele nu sunt doar studii. Ele sunt momente foarte pretioase cand Lumina chiar va influenteaza – mult mai realist si mai intensiv ca inainte.

From the 5th part of the Daily Kabbalah Lesson 10/23/2011, “Peace in the World”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: