Nu trebuie să încetăm să lucrăm

294.1Comentariu: Omenirea recunoaște adesea că este neputincioasă când se confruntă cu o schimbare mare. Mulți filozofi și lideri de-a lungul istoriei au spus „Suntem neputincioși”, totuși, omenirea a încercat să facă ceva.

Răspunsul meu: Nu trebuie să încetăm să lucrăm chiar dacă este absolut imposibil să facem un anumit lucru. Este la fel în viața noastră. Chiar dacă este posibil să nu vedem mari perspective, știm că trebuie să ne ridicăm, să mergem la muncă, să venim acasă de la serviciu, să trecem prin această zi și așa mai departe. Și atunci acest lucru ne va conduce undeva.

Adică nu vedem sistemul extern care ne controlează. Nu vedem programul conform căruia existăm. Totuși, munca noastră zilnică și participarea la acest sistem își dau rezultatele.

Comentariu: Să luăm acest exemplu. Oamenii care luptă împotriva schimbărilor climatice globale nu pot spune când se va întâmpla. Se pare că există un decalaj de timp imens între acțiunile lor și faptul că unele schimbări vor avea loc în viitor. Cu toate acestea, ei au încă puterea de a efectua acțiuni intenționate.

Răspunsul meu: se datorează faptului că ne confruntăm cu adevărat cu o problemă mare, globală, inevitabilă. Ce diferență are dacă se întâmplă acum sau peste o sută de ani? În orice caz, suntem siguri că acest lucru se va întâmpla și, înțelegând acest lucru, am creat o știință întreagă. Prin urmare, este important pentru noi să acționăm astăzi ca și când acest lucru se va întâmpla mâine.

Din emisiunea de pe KabTV„Kabbalah Express” din 12.01.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: