O abordare a schimbărilor din lume

631.3Întrebare: Există trei abordări psihologice principale ale schimbărilor într-o persoană și în lume: 1) Acest lucru nu este nici bun, nici rău. Aceasta este viața așa cum este și trebuie să-I faci faţă cumva. 2) Orice schimbare este o anomalie, o problemă care ar trebui rezolvată, indiferent dacă este bună sau rea. 3) Schimbarea trebuie abordată conform principiului că tot ceea ce se face este pentru bine.

Care este cea mai corectă abordare din punctul dumneavoastră de vedere? Sau poate există o a patra abordare?

Răspuns: Mai întâi trebuie să aflăm din punctul de vedere al naturii absolute care este scopul ei și care este participarea mea la această transformare. Dacă o pot influența, atunci trebuie să o fac în conformitate cu natura.

Întrebare: Deci trebuie mai întâi să aflăm și apoi să arătăm o atitudine?

Răspuns: Desigur. Absolut.

Întrebare: Cum poate înţelepciunea Cabala să ajute o persoană să facă față corect tuturor schimbărilor care au loc în lume?

Răspuns:: Dacă o persoană se ridică deasupra egoismului său, atunci va vedea adevărata natură, adevăratele schimbări, adevăratul lor scop și va înțelege că nu are nevoie să facă nimic în afară de ceea ce a făcut.

Doar ridică-te deasupra ego-ului tău, deoarece egoismul uman este singurul obstacol în calea percepției corecte a naturii.

KabTV “Cabala Expres” 9/23/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: