O casă în schimbul unei agrafe de păr

273.02Întrebare: În mai 2020, bloggeriţa TikTok Demi Skipper din San Francisco, a anunțat pe blogul ei că vrea să înceapă cu o agrafă obișnuită [ac de păr] și să schimbe drumul până la o casă. Ea a schimbat agrafa cu o pereche de cercei și apoi a continuat să facă schimburi mai valoroase până când în noiembrie același an și-a atins obiectivul de a deține o casă.

Acesta nu este primul caz în care cineva schimbă un articol relativ lipsit de valoare şi ajunge să dețină o casă. În 2007 canadianul Kyle McDonald a făcut 14 schimburi până la deţinerea unei case, începând cu o agrafă mare roșie.

Ce părere aveți despre aceste povești care par fantezie?

Răspuns: Toate acestea au loc în fața unui public. Dar este foarte posibil. De unde provin în general bogăția, banii, vapoarele cu aburi etc.? Exact așa se face.

Întrebare: Ce se întâmplă în acest lanț? De ce? Cum devine atât de inflamat?

Răspuns: Acestea sunt dorințe înmulțite de prostia umană, fantezie, faimă și așa mai departe. Toate acestea dau valoare acestor sume.

Întrebare: „O voi face și îți voi da o mașină pentru o agrafă. Și vor vorbi despre mine”. Ceva de genul?

Răspuns: Da, este o vânzare, desigur.

Întrebare: Ce v-ar plăcea să lansaţi personal, ceva simplu ca această agrafă și ce aţi vrea să obțineţi la final?

Răspuns: Aș dori să lansez în lume popularitatea fericirii lumii, adevărata fericire a lumii și la sfârșit, ca toată lumea să o înțeleagă. Dar nu există un astfel de TikTok în prezent, nu încă.

Întrebare: O propoziție simplă ca aceasta: „Ce este fericirea pentru lume?” Și ca rezultat, toată lumea o va înțelege. Nu există așa ceva?

Răspuns: Nu. Nu există astfel de jocuri ca acesta. Desigur, fiecare persoană are nevoie de o conștientizare profundă a faptului că este o creatură egoistă și așa mai departe. Aceasta este singura cale. Un joc nu va ajuta aici; nu se poate termina chiar așa. Nu este un spectacol.

O persoană ar trebui să-și dorească cu adevărat să se conecteze cu ceilalți, să aibă grijă de ei și să realizeze că suntem pe același Titanic.

Întrebare: Poate acest Titanic să navigheze?

Răspuns: Dacă îl susținem în acest fel, atunci fără îndoială.

Întrebare: Dacă ne unim?

Răspuns: Da.

Întrebare: Și dacă nu, atunci acesta este Titanic-ul?

Răspuns: Desigur.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 12/23/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: